Editörün Seçimi

Schengen vizesi için çalışma konusunda yardım: kayıt inceliklerini

Anonim

Bugün seyahat etmek, nüfusun çoğunun hayatının ayrılmaz bir parçasıdır. Bu yüzden tur oluşturma ve uygulama sürecini bilmelisiniz. Örneğin, Tayland veya Vietnam'ın ziyaret etmesi çok kolaydır: vize inceliklerini dikkate almanıza gerek yoktur. Başka bir şey - İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri veya nihayetinde Avrupa.

Schengen Ziyareti

Schengen Anlaşmasının ziyareti için bölgesi, çok dikkatli ve özenli bir şekilde “ele alınması” gereken belirli bir giriş yapılmasını gerektiriyor. Örneğin, gerekli belgelerden biri Schengen vizesi için bir çalışma belgesidir, sadece bir tanesi çok zaman alacaktır! Ancak buna rağmen, Rus vatandaşları ünlü Eyfel Kulesi'ni ya da Yunanistan'ın Mora Yarımadası'ndaki çarpıcı İyon Denizi'ni ziyaret eder.

Hiçbir şey yeni şeyler öğrenme arzusunu durduramaz ve bazı zorluklar bile yolculuğa bir cazibe kazandırabilir.

Schengen vizesi için iş bulma belgesi

İşyerinde resmi işyerinde başvuranlara verilen sertifika, çeşitli şartları yerine getirmelidir.

İlk olarak, başvuru sahibinin çalıştığı kuruluşun antetli kağıdında Schengen vizesi için iş bulma belgesi verilir.

Başka bir deyişle, belgenin başlığı belirli bir içeriğe sahip olmalıdır - şirketin resmi adı, tüm iletişim ve posta verileri ve yerin adresi. Mümkünse, kuruluşun logosunu yazdırabilirsiniz.

İkincisi, başvurunun içeriği aşağıdaki gibi olmalıdır: başvuru sahibinin resmi pozisyonu ve iş tecrübesi, iznin zamanlaması ve çalışanın pozisyonunun ve pozisyonunun devam edeceği garantisi. Aşağıda isteğe bağlı olarak bu yardımı alma amacını belirtebilirsiniz.

Yardımın tasarımındaki incelikler

  • Belgenin kendisinin yazdırıldığı kağıt çok iyi olmalıdır - buruşuk, lekesiz. Pek çok konsolos genellikle kalitesine bile dikkat eder - dokunma malzemelerinin hoş olması ülkeye kabul edilmeyi düzenleme veya reddetme kararında rol oynar.
  • Belgenin altına en az iki imza koymak gerekir; bunların arasında baş veya vekilinin, müdürün veya personel hizmetlerinin imzasının imzası olabilir.

    Bir Schengen vizesi için çalışma sertifikası (2014 yılı örneği) şunları söylüyor: Başvuru sahibinin kendisi yukarıdaki kişilerden biriyse, imzasına ek olarak, diğerlerinden bir veya iki kişi daha varsa, belgeyi imzalama hakkına sahiptir.

Yardım örneği

Bir örneği aşağıda verilen bir Schengen vizesi için çalışma belgesi, ülkeye bağımsız olarak mı yoksa bir turist operatörü aracılığıyla ülkeye girmek için mi kullanabileceğinize bağlı olarak biraz değişebilir. Fakat anlam ve düzen her durumda aynı olacaktır.

Belge başlığı ya ortada ya da solda ya da sağda bulunabilir, ana kural en üsttedir.

LLC “Romashka” 1212122, Moskova, Leninsky Prospect 1/1, Tel. 890-09-09, Faks 899-90-90, Örn. April 13 Nisan 2013 tarihinden itibaren 12/7

Başlık - Yardım - sayfanın ortasına açıkça yerleştirilmelidir.

İspanya'ya bir Schengen vizesi için çalışma sertifikası: bir örnek.

Dana Petrenko, Ivan Alekseevich’e 3 Mart 2004’ten itibaren “Romashka” şirketindeki ekonomik bölüm genel müdür yardımcısı konumunda 75.000 ruble (yetmiş beş bin ruble) maaşla çalıştığını doğruladı.

8 Temmuz 2013 - 28 Temmuz 2013 tarihleri ​​arasında, Petrenko I.A. işyerini korumanın garantisi ile izin verilir.

Sertifika, İspanya Başkonsolosluğu'na Moskova şehrinde verildi.

Sonraki - yetkililerden imzalar (iki veya daha fazla).

İtalya, İspanya, Danimarka, Yunanistan gibi ülkeleri ziyaret edin ve diğerleri Schengen vizesine izin veriyor. İşten yardım, yakında alınmasının bileşenlerinden ve "turist arzusunun" uygulanmasının olasılığı olacaktır.

Schengen vizesi için evrakların listesi

  1. Yabancı pasaport ve fotokopi. Farklı ülkeler için süresi farklı olacak, ancak temelde üç ay.
  2. Önceki tüm iptal edilmiş pasaportların asıllarının (aşırı durumlarda, fotokopilerde) olması arzu edilir, çünkü bunlarda seyahat notlarının bulunması, konsolosların vizesi ile ilgili cevaplar üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.
  3. Belirli gereksinimleri karşılayan fotoğraflar - oval ve köşeler olmadan, bir kişi en az yüzde 65, ancak en fazla 85 olmalıdır. Mat bir yüzeyde.
  4. Başvuru sahibinin garantili finansal yetenekleri. Bu bir banka hesap özeti olabilir, turun yapıldığı gün seyahat başına miktar en az 50 avro olmalıdır.

    Yani, kupon 10 gün boyunca satın alınırsa, hesabın en az 500 avro olması gerekir.

  5. Schengen vizesi için işte yardım. Tasarımı için kurallar yukarıda ayrıntılı olarak tarif edilmiştir.
  6. Turun organizatörü olan tur operatörünü sağlayacak anketler. Elektronik formda ve büyük harflerle doldurulur. Dört yerde el yazısı bir imzaya sahip olmalısınız.
  7. Üniversitelerin ve enstitülerin öğrencilerinin geçerli bir öğrenci kimlik kartının fotokopisini belge paketine ve okul çocuklarına - eğitim kurumlarından aldıkları çalışmaları doğrulayan bir sertifika eklemeleri gerekir.

Kendine vize almak

Tüm turu ve vizeyi ayrı ayrı yaptığınızda, profesyonellerin yardımı olmadan, birkaç belgeyle daha fazla ilgilenmeniz gerekecektir. Konsolosluğa, her iki yönde de onaylanmış ve ücretli uçak bileti rezervasyonlarını, otel veya otelden bir kuponu ve seyahatin tamamı boyunca geçerli olacak sağlık sigortasını yaptırmak gerekir.

arrow